Snel hulp nodig? Bel direct: 0418 661755
Kiezen voor ons
Wanneer je kiest voor Loodgietersbedrijf Bekers kies je voor: ✓ Kwaliteit ✓ Perfecte afwerking ✓ Maatwerk ✓ Duidelijke communicatie.

Loodgieter & Installatietechniek Heerewaarden

Bent u op zoek naar een loodgieter in Heerewaarden? Loodgietersbedrijf Bekers vof staat voor u klaar. Loodgietersbedrijf Bekers vof is een veelzijdig loodgieter en installatiebedrijf dat zich specialiseerd in de aanleg van gas, water, dakbedekking, cv installaties en veel meer diensten. Bij ons staan kwaliteit en perfecte afwerking voorop! Wij leveren maatwerk zodat alles aan uw wensen voldoet.
 

Hieronder staan onze disciplines en vakgebieden:

Gas

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van veilige en betrouwbare gasleidingen voor alle toepassingen. Ook repareren wij gaslekkages voor u.


Water

Wij zijn de experts die u zoekt voor de aanleg, reparatie of het omleggen van waterleidingen. Wij hebben ervaring met alle soorten leidingen waardoor uw probleem snel verholpen is. Heeft u een lekkage? Neem snel contact met ons op.


Sanitair

Bekers is expert in het plaatsen en installeren van o.a.: ligbad, douche, badkamer, toilet, wasbak, wastafel of andere badkamermeubels. Lekkage in de badkamer? Neem snel contact op.


Cv installatie

Laat de installatie van uw CV ketel verzorgen door ons. Wij zijn de specialist in het installeren van CV ketels en zijn daarnaast gecertificeerd Nefit dealer. Ook reparatie van bestaande ketels.


Zinkwerk

op het gebied van zinkwerk zijn we gespecialiseerd in het plaatsen, vervangen, repareren en schoonmaken van dakgoten (en renbuizen). Daarnaast vervangen en repareren we alle soorten loodwerk.


Dakbedekking

Onze diensten met betrekking tot dakbedekking zijn als volgt: Dak reparatie, reparatie dak lekkage en dakbedekking vervangen.
 

Interesse?

Heeft u een lekkage of kunnen wij u ergens anders mee helpen in Heerewaarden en omgeving? Wacht niet en neem contact met ons op!
 
Copyright 2024 Loodgietersbedrijf Bekers - sitemap