Snel hulp nodig? Bel direct: 06 54 31 47 57
Kiezen voor ons
Wanneer je kiest voor Loodgietersbedrijf Bekers kies je voor: ✓ Kwaliteit ✓ Perfecte afwerking ✓ Maatwerk ✓ Duidelijke communicatie.

Loodgieter in Den Bosch - Loodgietersbedrijf Bekers

Bent u op zoek naar een loodgieter in Den Bosch? Loodgietersbedrijf Bekers staat voor u klaar. Bekers loodgietersbedrijf is een veelzijdig loodgieter en installatiebedrijf dat zich specialiseerd in de aanleg van gas, water, dakbedekking, cv installaties en veel meer diensten. We zijn gevestigd in Kerkdriel en eveneens actief in Den Bosch. Bij ons staan kwaliteit en perfecte afwerking voorop! Wij leveren maatwerk zodat alles aan uw wensen voldoet.

Loodgieter Den Bosch
 

Onze vakgebieden en specialiteiten:

Gas

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van veilige en betrouwbare gasleidingen voor alle toepassingen. Ook repareren wij gaslekkages voor u.

Water

Wij zijn de experts die u zoekt voor de aanleg, reparatie of het omleggen van waterleidingen. Wij hebben ervaring met alle soorten leidingen waardoor uw probleem snel verholpen is. Heeft u een lekkage? Neem snel contact met ons op.

Sanitair

Bekers is expert in het plaatsen en installeren van o.a.: ligbad, douche, badkamer, toilet, wasbak, wastafel of andere badkamermeubels. Lekkage in de badkamer? Neem snel contact op.

Cv installatie

Laat de installatie van uw CV ketel verzorgen door ons. Wij zijn de specialist in het installeren van CV ketels en zijn daarnaast gecertificeerd Nefit dealer. Ook reparatie van bestaande ketels.

Zinkwerk

Op het gebied van zinkwerk zijn we gespecialiseerd in het plaatsen, vervangen, repareren en schoonmaken van dakgoten (en renbuizen). Daarnaast vervangen en repareren we alle soorten loodwerk.

Dakbedekking

Onze diensten met betrekking tot dakbedekking zijn als volgt: Dak reparatie, reparatie dak lekkage en dakbedekking vervangen.
 

Jarenlange ervaring in het loodgietersvak

Loodgietersbedrijf Bekers is al jaren actief als loodgieter in de regio Den Bosch. Hierdoor hebben we alle mogelijke situaties voorbij zien komen en verstaan wij ons vak als geen ander. Geen enkele loodgietersklus is ons te veel, we gaan een uitdaging niet uit de weg en gaan zorgvuldig te werk.
 

Interesse in een loodgieter uit Den Bosch?

Heeft u een lekkage of een andere loodgietersklus en bent u woonachtig in de omgeving van Den Bosch? Wacht niet en neem contact met ons op! Of bel direct: 0654314757
 
Copyright 2021 Loodgietersbedrijf Bekers - sitemap