Snel hulp nodig? Bel direct: 0418 661755
Kiezen voor ons
Wanneer je kiest voor Loodgietersbedrijf Bekers kies je voor: ✓ Kwaliteit ✓ Perfecte afwerking ✓ Maatwerk ✓ Duidelijke communicatie.

Loodgieter Zaltbommel

Bent u op zoek naar een loodgieter in Zaltbommel? Loodgietersbedrijf Bekers vof staat voor u klaar. Loodgietersbedrijf Bekers vof is een veelzijdig loodgieter en installatiebedrijf dat zich specialiseert in de aanleg van gas, water, dakbedekking, cv installaties en veel meer diensten. Bij ons staan kwaliteit en perfecte afwerking voorop! Wij leveren maatwerk zodat alles aan uw wensen voldoet. Voor een loodgieter Zaltbommel belt u met Bekers op 0418-661755 en we staan direct voor u klaar!


Loodgietersbedrijf Bekers regio Zaltbommel

Maatwerk loodgietersklus

Loodgietersbedrijf Bekers levert maatwerk diensten in Zaltbommel en directe omgeving. Iedere klus is anders en vaak is een maatwerk oplossing benodigd. Dankzij jarenlange ervaring als loodgieter zijn wij veelzijdig en kunnen we vrijwel iedere klus tot een goed resultaat brengen.
 

Vakgebieden Loodgietersbedrijf Bekers:

Ons Loodgietersbedrijf Zaltbommel verzorgt uiteenlopende loodgietersklussen, maar we zijn op veel meer gebieden actief. U kunt bij ons terecht voor:
 

Gas

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van veilige en betrouwbare gasleidingen voor alle toepassingen. Ook repareren wij gaslekkages voor u.

Water

Wij zijn de experts die u zoekt voor de aanleg, reparatie of het omleggen van waterleidingen. Wij hebben ervaring met alle soorten leidingen waardoor uw probleem snel verholpen is. Heeft u een lekkage? Neem snel contact met ons op.

Sanitair

Bekers is expert in het plaatsen en installeren van o.a.: ligbad, douche, badkamer, toilet, wasbak, wastafel of andere badkamermeubels. Lekkage in de badkamer? Neem snel contact op.

Cv installatie

Laat de installatie van uw CV ketel verzorgen door ons. Wij zijn de specialist in het installeren van CV ketels en zijn daarnaast gecertificeerd Nefit dealer. Ook reparatie van bestaande ketels.

Zinkwerk

op het gebied van zinkwerk zijn we gespecialiseerd in het plaatsen, vervangen, repareren en schoonmaken van dakgoten (en renbuizen). Daarnaast vervangen en repareren we alle soorten loodwerk.

Dakbedekking

Onze diensten met betrekking tot dakbedekking zijn als volgt: Dak reparatie, reparatie dak lekkage en dakbedekking vervangen.

 
Loodgieter Zaltbommel
 
 

Wij verhelpen problemen met riolering, sanitair en badkamer

Heeft u een probleem met uw riolering, sanitair of badkamer? En heeft u met spoed een loodgieter nodig in Zaltbommel of nabij gelegen plaats? Belt u dan met Bekers, we staan direct voor u klaar!
 

Interesse in Loodgietersbedrijf regio Zaltbommel?

Als loodgieter Zaltbommel kunt u Loodgietersbedrijf Bekers terecht voor uiteenlopende klussen. Heeft u een lekkage of kunnen wij u ergens anders mee helpen in de omgeving van Zaltbommel? Wacht niet en neem contact met ons op!
 
Copyright 2024 Loodgietersbedrijf Bekers - sitemap